Schade aan uw personenauto of bedrijfswagen? Wij helpen u snel weer op weg!

Veelgestelde vragen

Mijn verzekeraar heeft bepaalde schadeherstelbedrijven op de polis vermeld. Kan ik toch bij Autoschade Zijdepark terecht?
Ja, wij repareren voor nagenoeg verzekeringsmaatschappijen. Sommige verzekeraars sturen u naar een contractreparateur die word aangegeven op uw groene kaart, maar alleen de eigenaar van de auto beslist waar het voertuig wordt gerepareerd. U bent dit dus niet verplicht! Wij kunnen onder dezelfde voorwaarden het herstel voor u uitvoeren.

Krijg ik een tijdelijke auto tot mijn beschikking tijdens de reparatie van mijn auto?
Ja. Tijdens de reparatie van uw auto zorgt Autoschade Zijdepark voor een vervangende auto gedurende de gehele reparatie. In veel gevallen zijn de kosten hiervoor op de verzekeraar te verhalen.

Kan mijn auto opgehaald en weer teruggebracht worden?
Geen probleem. Autoschade Zijdepark kan het vervoer van uw auto, heen en terug, verzorgen.

Wat betekent "total loss"?
Als de auto onherstelbaar beschadigd is, wordt dit "technisch total loss" genoemd. Als de herstelkosten meer bedragen dan de waarde van het voertuig, heet dit "economisch total loss". De waarde van het voertuig wordt in dit geval bepaald aan de hand van de ANWB/Bovag koerslijst.

Kan mijn auto direct na reparatie door de wasstraat?
Autoschade Zijdepark zorgt ervoor dat uw auto keurig gewassen wordt afgeleverd. Ook geven wij u tips mee over het onderhoud van uw lak na reparatie.

Hoe zit het met eigen risico, mijn no-claim korting en het verhalen van schade?
Afhankelijk van uw verzekering en de oorzaak van de autoschade, kunt u de schade verhalen. Meld uw schade en wij informeren u over de mogelijkheden die op uw situatie van toepassing zijn. Wij nemen de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij volledig van u over.

Staat uw vraag er niet bij? Stel die vraag dan via het contactformulier. U krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Contactgegevens
Smederijstraat 9
2861 GP Bergambacht
T 0180 68 2263
F 0180 68 1215
info@autoschadezijdepark.nl

Plan direct uw route