Schade aan uw personenauto of bedrijfswagen? Wij helpen u snel weer op weg!

Werkwijze

Niemand zit op autoschade te wachten, maar een ongeluk kan helaas gebeuren. Uw auto is bij ons in goede handen. Hoe gaan wij hiervoor te werk? Heel eenvoudig: u informeert ons over uw autoschade en wij zorgen voor het schadeherstel en de afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij.


Intake om uw auto snel weer veilig op de weg te brengen
Bij de ontvangst nemen wij alles met u door. Daarbij vragen wij naar uw NAW-gegevens, voertuiggegevens en schadegegevens. Heeft u de autoschade al via de website gemeld? Dan controleren wij uw gegevens. ASN Autoschade Zijdepark Bergambacht maakt een kopie van uw kentekenbewijs en de groene kaart. Eventueel vullen we samen het schadeformulier nog in.


ASN Autoschade Zijdepark Bergambacht handelt alles af
Na de intake melden wij de schade aan uw verzekeringsmaatschappij. Indien nodig regelen wij een expert. We maken een afspraak met u voor het uitvoeren van de reparatie. U kunt gebruik maken van vervangend vervoer als u dit wenst. ASN Autoschade Zijdepark Bergambacht neemt de financiƫle afhandeling met de verzekeringsmaatschappij van u over. U hoeft alleen een akte van cessie te ondertekenen. U heeft dus nergens omkijken naar, want wij regelen de rest.


Reparaties voor alle verzekeringsmaatschappijen
Wij repareren voor nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen.

Meld meteen uw schade!

Contactgegevens
Smederijstraat 9
2861 GP Bergambacht
T 0180 68 2263
F 0180 68 1215
zijdeparkbergambacht@asnmail.nl

Plan direct uw route